Soverom med seng og skap med parkett

Ny betalingsløsning ga parkett.no 28 prosent økning i antall transaksjoner

Kontakt meg

 

Interessert i en checkout som kan øke antall transaksjoner og gjøre kjøpsprosessen enklere og tryggere for kundene dine? 

Parkett.no var på utkikk etter nettopp en slik betalingsløsning og endte til slutt opp med den fleksible betalingsløsningen Nets Easy checkout. Finn ut hvorfor og hvordan det har økt deres omsetning med over 20%.

Parkett.no er en ren nettbutikk som leverer parkett, laminat og tregulv til kunder over hele Norge. Selskapet, startet opp i 2013 og har en årlig omsetning på rundt 28 millioner kroner. Da flere av kundene deres fortalte at de opplevde problemer underveis i kjøpsprosessen, skjønte gulvleverandøren at noe måtte gjøres. 

Jon-Inge Heldal

 Vi fikk ofte spørsmål fra kunder som opplevde problemer med den gamle betalingsløsningen vår. Det var ganske enkelt for mye friksjon i kjøpsprosessen, sier Jon-Inge Heldal, daglig leder i Parkett.no.

For å sørge for at kundene kunne bestille varer på en enklest mulig måte, ønsket selskapet seg en kundevennlig betalingsløsning som kunne ta imot kortbetaling, faktura og Vipps.

Vi var ute etter en betalingsløsning som dekket alle behovene våre, samtidig som den skulle være så kundevennlig som mulig. Med Easy tilbyr vi kundene våre flere betalingsmuligheter, noe som gjør det enklere å handle hos oss, sier Jon-Inge.

 

Kraftig økning i omsetningen

Jon-Inge forteller at den gamle betalingsløsningen ikke var brukervennlig nok, og genererte ikke tilstrekkelig med konverteringer. Med Easy checkout er ikke dette lenger et problem.

 I betalingsløsningen vi hadde tidligere, hadde vi store problemer med sporingen. I tillegg var ikke brukervennligheten god nok. Med Easy har vi fått mange flere konverteringer, og muligheten for Vipps-betaling har gjort det lettere for kundene å bestille vareprøver. Og for oss betyr flere vareprøver økt salg.

Parkett.no 01 700-200

Jon-Inge forteller videre at overgangen til Easy betalingsløsning har ført til en betraktelig økning i omsetningen og antall konverteringer.

Med Easy har vi økt omsetningen med hele 21,5 prosent. I tillegg har vi totalt 28 prosent flere transaksjoner enn tidligere – og 49 prosent flere transaksjoner på mobil.

Bestill en gratis helsesjekk av din checkout

Trygghet i fokus

Jon-Inge forteller at det er viktig for dem at kundene føler seg trygge når de handler varer fra dem på nett.

Parkett.no 03 350-500

Den største fordelen med Easy er at Vipps er integrert i løsningen. Dette klarte ikke konkurrenten å levere. I tillegg opplever vi at Nets har en sterk posisjon hos det norske folk, noe som er med på å gi kunden trygghet i kjøpsøyeblikket.

Selve implementeringen av betalingsløsningen i nettbutikken gikk smertefritt for seg, som følge av et godt samarbeid mellom Nets og Digitroll som er nettbutikkleverandøren til Parkett.no.

 

Vi er ganske enkelt veldig fornøyd med løsningen, og vi anbefaler gladelig Nets Easy til andre bedrifter på jakt etter en fleksibel betalingsløsning som øker konverteringen og omsetningen.

 

Er du nysgjerrig på å finne ut hvordan Easy kan være med på å øke salget og gjøre det tryggere og enklere for dine kunder å handle i nettbutikken din? 

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale