Webinar: Facebookannonsering for nettbutikker
Dato: 22. januar 2020
Tid: Kl. 10-11

 

Er Facebook ut eller funker Facebookannonsering fortsatt? I følge Ipsos SoMe tracker 2019 er Facebook og Messenger de mest brukte medier i Norge, etterfulgt av Snapchat og Instagram. 

Vi har invitert Thomas Moen, daglig leder og grunnlegger av Moen & Co, som vet ett og annen ting om Facebookannonsering og som genererer millioner av norske kroner i salg hver eneste måned for sine norske kunder som driver nettbutikk - dette via Facebookannonsering. 

Driver du nettbutikk og føler at du ikke når ditt fulle potensial? Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan bruke kanalen som et verktøy for å drive kampanjer mot både eksisterende og nye kunder? Da bør du tune inn 22. januar!

 

Vi kommer til å gå gjennom 

  • Oppsettet nettbutikker bør bruke
  • Hvor mange annonser som bør lages
  • Reelle eksempler på kampanjer fra norske nettbutikker
  • Hvor mye penger du bør ha i budsjett 
  • Hva er den aller mest lønnsomme kampanjen du MÅ kjøre til enhver tid

 

Webinaret er kostanadsfritt, og du trenger ikke ha tidligere erfaring eller teknisk kompetanse for å få utbytte av dette webinaret.

Om du har kjørt annonsering tidligere, eller vil komme i gang - vil du uansett få mange gode råd og tips. Det er satt av tid til spørsmål og svar fra lyttere under sesjonen. 

 

Foredragsholdere:

Thomas Moen_01_265-265

 

Thomas Moen
CEO i Moen & Co

Patrik_Muller_ 275X275

 

Patrik Müller
e-handelsekspert i Nets

 

 

 

 

 

Påmelding her

Fyll ut dette skjema for å melde deg på, og husk å merke av dato i din kalender! Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.