Vipps logo_orange_white_770-300

Webinar

Slik øker du din omsetning med  Vipps 

Vet du hvilken betalingsmetoder din kundegruppe foretrekker når de skal betale på nett? Kort, Paypal, faktura, Vipps eller annet? 

Kundenes preferanse påvirkes av faktorer som kjønn, alder, geografi, og ikke minst type produkter og tjenster du selger på nett. Betalingsmetoden du tilbyr kan være avgjørende for konverteringen i din nettbutikk - en liten detalje mange nettaktører ikke har innsikt i. 

I dette webinaret fokuseres det på Vipps som betalingsmetode. Tall i fra vår årlige rapport norsk e-handel viser årlig vekst i bruken av Vipps, og at andre populære betalingsmetoder må vike plass for denne betalingsappen, som vokser i bruk og populæritet.  

Vi har invitert Tore Endre Eidem, Partner Manager i Vipps for å snakke om  følgende punkter:

  • Vipps i netthandelsmarkedet
  • Betalingsflyt med Vipps i din digitale kasse 
  • Framtidsutsikter for mobile betalinger
  • Verdien av å tilby Vipps
  • Hvordan blir Strong Customer Authentication (SCA) med Vipps
Foredragsholdere:
Tore Endre Eidem 260-260 Tore Endre Eidem, har  erfaring fra  vekstselskaper som har lykkes i å ta nøkkelposisjoner i betalingsmarkedet. I dag jobber han på den kommersielle siden av Vipps, og kommer tidligere fra Bambora.
   

 

Språk: Norsk

Se opptak av webinaret

Fyll ut dette skjema for å melde deg på, og husk å merke av dato i din kalender! Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.