Bambuser headbanner 700385

Webinar:

Live stream shopping - fremtidens retail?  

I takt med at fysisk handel møter nye utfordringer, vokser handelen på nett, og andelen av den totale detaljhandelen som foregår på nett øker. Samtidig vokser videotrafikk  på internett eksplosivt - spesielt live streaming.

I kjølvannet av koronapandemien har flere og flere merkevarer og e-forhandlere tatt i bruk live shopping som en ny måte å samhandle med, og engasjere forbrukerne digitalt.

På slutten av 2019 var det svenske teknologiselskapet Bambuser det første som tok fenomenet til den vestlige verden. På mindre enn ett år har live shopping, inspirert av verdens største e-handelsøkonomi, gått fra en trend til å bli en av de sterkeste detaljhandelstrendene. 
 
I dette webinaret deler Sophie Abrahamsson i Bambuser, sine erfaringer; hvilken rolle live-shopping forventes å spille i fremtidens detaljhandel, og hvorfor den nye generasjonen forbrukere elsker den nye måten å handle på.
 

Foredragsholder

Sophie Abrahamsson 260260

Sophie Abrahamsson, Cheif Commercial Officer i Bambuser.

Språk: Svensk

Se opptak av webinaret

Fyll ut dette skjema for å melde deg på webinaret. Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.