Bring fraktbil_ Foto_Søren_Nielsen

Webinar: Kundenes ønsker og behov innen levering og retur

Tirsdag | 25.august | 13:00-14:00

Hva er viktig å gi kundene for at de skal gjennomføre kjøpet hos deg?Hvilke friksjoner bør du fjerne for å optimalisere kjøpsreisen til kunden?

Frakt og retur er et nøkkelelement innen netthandel. I følge norsk e-handelsrapport 2019 har antall avbrutte kjøp gått ned, men når vi likevel avbryter et kjøp, er det som oftest fordi totalprisen inkludert frakt viser seg å bli høyere enn det vi hadde regnet med.

Får å få mer innsikt i kundenes ønsker og behov innen frakt og retur har vi invitert Kjersti Tunheim Pedersen, ansvarlig for Bring Research, som er en Skandinavisk forbrukerinnsikt fra Posten og Bring.  Hun kommer til å gi deg gode tips og råd, dele tall fra Bring Research, og gi praktiske eksempler fra nettbutikker som du kan lære noe av.

Om Bring Research 

Bring Research er basert på forbrukerundersøkelser gjennomført blant nettshoppere i Skandinavia i samarbeid med IPSOS.  Undersøkelsen har hovedfokus på nettkundenes behov for informasjon og løsninger innen frakt og returer gjennom hele kjøpsreisen. Resultatene finnes i form av rapporter, artikler og filmer og kan finnes her.  

Foredragsholdere:
Kjersti Pedersen 275-275 Kjersti Tunheim Pedersen , ansvarlig for Bring Research, Skandinavisk forbruker innsikt fra Posten og Bring. 
Patrik_Muller Webinaret ledes av Patrik Müller, e-handelsekspert i Nets.

 

Det vil være mulighet for å stille spørsmål under live sendingen. 
Opptak av webinaret sendes til deltakere i ettertid.

Språk: Norsk

Påmelding

Fyll ut dette skjema for å melde deg på, og husk å merke av dato i din kalender! Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.