hacker-Vicky Gharat_260260

Webinar: Håndtering av svindel ved netthandel 

 

Svindel har vært, og er fortsatt en trussel ved netthandel. Selger du varer og tjenester på nett, har du muligens vært utsatt for svindel. Det samme gjelder dine kunder som handler på nett. Det er sjeldnere og sjeldnere vi hører om butikkran, i motsetning til svindel på nett, som er en modernisert form for ran.

I dette webinaret skal vi finne ut hva du som nettbutikkeier kan gjøre for å minimere svindel. Hvilke type svindel du og dine kunder er eksponert for, og ikke minst hvordan svindel på nett bekjempes av kortinnløsere, som Nets. 

Vi har invitert Louis Andersen, Head of Fraud Intelligence i Nets for å dele  Nets sin reise innen svindelhåndtering og utvikling innen data, verktøy og ansatte for å være bedre rustet i kampen mot svindlerne.

Hans presentasjon vil gi verdigfull innsikt for deg som driver nettbutikk om hva du skal være oppmerksom på: 

  • Spesifikke svindeltrender; både evigvarende og nye
  • Verktøy som kan brukes

 
Foredragsholdere:
Louis Andersen 260-260

Louis E. B. Andersen, ansvarlig for Fraud Intelligence i Nets. 

Louis har master i økonomi og vært hos Nets i hele 20 år. De siste 13 årene har han hatt fokus på håndtering av svindel. 

Patrik_Muller Webinaret ledes av Patrik Müller, e-handelsekspert i Nets.

 

Se opptak av webinaret

Fyll ut dette skjema for å få tilgang til opptak av webinaret. Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.