Oppgrader din betalingsløsning


Gi kundene dine en bedre handleopplevelse, raskere utsjekk og flere betalingsvalg – alt mens du konverterer flere kunder og øker antall fullførte kjøp i nettbutikken din.

https://info.nets.no/hubfs/NETS_Topbanner_04_LQ.mp4
Easy_Anim_Phone

En fremtidssikret løsning

Vi leverer fremtidssikrede løsninger med automatiske oppdateringer, enkel 1-klikksbetaling og fleksibel utsjekk som kan utformes slik du vil. Om du vil kan du få både betalingsløsning og innløsningsavtale i samme produkt. Dermed slipper du å inngå flere avtaler for at kundene dine skal kunne betale i nettbutikken din. I tillegg sikrer du deg at du overholder alle reglene for Strong Customer Authentication (SCA). 

Våre løsninger er enkle å installere – særlig hvis nettbutikken din er bygd opp i en av butikkmodulene nedenfor. 

Vi har enkle oppkoblinger til følgende plug-ins

woocommerce_grey

Easys plug-in til WooCommerce er utviklet av Krokodil AB og enkelt å installere og teste. Det er kompatibelt med WordPress v4.7 samt WooCommerce v3.0.

Les mer

shopify_grey

Easys modul til Shopify er utviklet av Nets, og dermed har vi muligheten til å hjelpe deg i gang. Alle nye funksjoner blir automatisk oppdatert i utsjekken din.

Les mer

magento_grey

Easys plug-in til Magento støtter alle Easy-funksjonene. Det er lett både å installere og oppdatere løpende. Easy er kompatibelt med Magento 2.

Les mer

prestashop_grey

Easys modul til Prestashop er kompatibel med Prestashop 1.5–1.7 og støtter alle Easy- funksjonene. Den er lett både å installere og oppdatere løpende.

Les mer

dandomain_grey

Med Easys plug-in til Dandomain kan du raskt og enkelt motta betalinger på nett. Alle Easy-funksjonene støttes, inkludert smart kundegjenkjenning og populære lokale betalingsmetoder.

Les mer

opencart_grey

Easys modul for Opencart er kompatibel med Opencart 2.0, 2.3 og 3.0. Betalingsvinduet integreres og vises i utsjekken din ved hjelp av en iframe-løsning.

Les mer

drupal-logo-greytone

Nets modul for Easy betalingsløsning til Drupal er enkel å integrere og blir fortløpende oppdatert til nyeste versjon.

Les mer

Nem_integration_blue

Bruker du en annen modul?

Besøk vår techsite for andre moduler og  integrasjonsmateriell.

Techsite

Vi bruker betalingsløsning levert av Nets

Stormberg_logo_grey
Parkett.no_Grey_RGB-1
Ruter_logo_grey
Pizzabakeren_logo_grey_
Wee_logo_grey
Delicatessen_logo_grey