B2B_featured

Se opptak av webinaret

De seneste  trendene innen digital B2B handel 

Med en verden som har endret seg drastisk inviterer vi til et webinar med fokus på digital handel innen B2B (business to business). 

For fjerde året på rad har Lithium gitt ut en rapport som tegner et bilde av B2B-selskapenes digitale handel. Vi har invitert Håkan Nylander fra Litium til å presentere funn i fra rapporten og dele sine tanker om hvordan Covid-19 kan ha påvirket fremtiden for digital handel innen B2B.

Håkan kommer til å snakke om drivkrefter og utfordringer B2B-selskapene står overfor. Vi vil også se på erfaringene og resultatene bedrifter har oppnådd ved å digitalisere salget, og gi tips om hvordan du kan oppskalere din digitale virksomhet. Patrik Müller, e-handelsekspert i Nets leder webinaret.

 

For hvem?

 Dette webinaret er relevant for de som jobber med digital handel innen B2B, eller ønsker å lære mer om tema. Kanskje du er i startgropen og tenker på hvordan du kan komme i gang. Eller kanskje du allerede har en velfungerende digital satsning, som du ønsker å skalerer opp. 

 

Om Litium rapport


Scandinavian B2B Commerce 2020 er Lithiums fjerde rapport og er basert på undersøkelse gjennomført blant 1000 respondenter fordelt i Sverige, Norge og Danmark. Du kan laste ned rapporten her.

Språk: Svensk

Se opptak av webinaret

Fyll ut dette skjema for å få tilgang til opptak av webinaret. Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.