iStock-650234950

Webinar

Er du klar for Strong Customer Authentication - SCA?

Ons | 16.sep | kl. 09-10

Kan du fortsette å motta betalinger på nettet når de nye reglene trer i kraft?

Strong Customer Authentication (SCA) er en av de viktigste endringene med de reglene introdusert av EU Payment Services Direktiv 2 (PSD2). SCA er et ekstra sikkerhetstrinn for kortsbetalinger på nett initiert av forbrukere.  

SCA vil være obligatorisk innen slutten av året og er et krav som sikrer at elektroniske betalinger utføres med multifaktorautentisering . Dette betyr at forbrukere må identifisere seg på to forskjellige måter når de handler på nett - gjennom en såkalt totrinnsverifisering. For at kundene skal kunne gjøre dette, må nettbutikker bruke 3D Secure!

Fra 1. januar 2021 er det sannsynlig at utbetalinger innen det europeiske økonomiske området nektes av kortutstedere, med mindre de bruker 3D Secure. Derfor anbefales alle nettaktører å aktivere 3D Secure allerede nå.

Vi har invitert vår SCA-ekspert Nabeel Moosa, produktsjef for online betalinger hos Nets, for å forklare hvordan de nye reglene påvirker deg som nettaktør og hva du trenger å gjøre. Det vil også være en mulighet til å stille spørsmål.

Foredragsholder

Nabeel Moosa, produktsjef for online betalinger hos Nets

Språk 

Engelsk

Påmelding

Fyll ut dette skjema for å melde deg på, og husk å merke av dato i din kalender! Du melder deg samtidig på vårt nyhetsbrev, som du til enhver tid kan melde deg av.