1000 nettbutikker bruker nå Easy betalingsløsning

Et år har passert siden Easy ble lansert som en ny online betalingsløsning for nettbutikker. Løsningen har blitt godt mottatt av markedet fordi den muliggjør ett-klikk-betaling for både  privat-, og bedriftskunder som handler på nett. 

Det er en stor milepæl at betalingsløsningen allerede brukes i 1000 nettbutikker, og her kan du lese om noen av de nyeste funksjonene som lanseres i nærmeste fremtid. 

Vi går spennende tider i møte

Med Easy betalingsløsning har vi lagt ut på en spennende reise, og føler oss godt forberedt til endringer som skjer innen netthandel. Endringer i forbrukermønster, etterspørsel, og behov har vært sentrale i utviklingen av Easy checkout. Visjonen er å tilby en fremtidsrettet betalingsløsning som innfrir - for ikke å si overgår - forbrukernes forventninger når det kommer til betaling på nett.

For nettbutikkene er Easy en kostnadseffektiv og tidsbesparende betalingsløsning med en brukervennlig administrasjonssystem, og ett kontaktpunkt for både kortinnløsning og betalingsløsning! Dette bekreftes av nettbutikker som har kommet godt i gang med å bruke løsningen.

For kunder av nettbutikker er det mulighet for å betale med ett enkelt klikk, og valgfrihet mellom betalingsmetodene kort og faktura, som er å sette pris på. 

2019 er Easy

På utviklingsfronten har det gått unna. I tillegg til å kunne ta i mot abonnementsbetaling, og betaling fra bedriftskunder med ett klikk, er det utviklet en portal for samarbeidspartnere som kan enkelt få i gang sine kunder.

Delbetaling med faktura som en integrert del av Easy checkout er i pilot fasen og testes av flere nettbutikker om dagen.

En sniktitt på kommende funksjonaliteter i Easy 

  • Betaling med flere valutaer 
  • Mulighet til å legge til bedriftslogo på faktura
  • Betaling med Dankort og Swish 
  • Mulighet for personlig tilpasning og styling av Easy checkout for hvert enkelt nettbutikk
  • Oppdateringer som muliggjør flere og bedre integrasjoner til populære open source-moduler og e-handelssystemer.    

 

Vil du vite mer om hvordan nettbutikken din kan komme i gang med Easy? Ta kontakt, så hjelper vi deg på veien mot en mer oversiktlig og fleksibel betalingsløsning! Vi tilbyr også en gratis testkonto, hvor du kan prøve ut alle fordelene med Easy – helt uforpliktende.

New Call-to-action

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (2)

Kommentarer (2)