Ettersom nordmenn handler mer på nettet, er det også flere som har abonnert på ulike varer og tjenester på nettet.  Ønsker du å tilby dine kunder mulighet til å kjøpe en eller annen form for abonnement på din hjemmeside? Da er Easy checkout en betalingsløsing vi varmt anbefaler.

Om du selger medlemskap, varer eller tjenester på abonnementsbasis, kan du trygt og enkelt ta betalt i faste intervaller. Easy muliggjør i tillegg ett-klikk-betaling ved at den trygt lagrer kundens kortinformasjon og opptil flere leveringsadresser - noe sluttkunder setter stor pris på !

Med Easy abonnementsbetaling kan du:

  • Fritt velge hvor mange dager som skal gå mellom hvert betalingsforfall  
  • Legge til påmeldingsgebyr eller annen ekstra betaling ved første kjøp
  • Spesifisere dato for første betaling
  • Se dine abonnenter i Easy administrasjonsportal
  • Tilby gratis prøveperiode ved å utsette første betalingsdato 
  • Massedebitere - om du håndterer mange abonnementer samtidig

Tilbyd gratis prøveperiode til dine kunder

Om du vil gi dine kunder mulighet for å komme gratis i gang med ditt abonnement, kan du tilby dem  gratis prøveperiode. Det gjør du ganske enkelt ved å spesifisere dato for første forfall.

Easy abonnementsbetaling i WooCommerce

Dersom du bruker den offisielle WooCommerce-modulen for abonnementsbetaling er funksjonene allerede aktivert og klare til bruk. Du behøver derfor ikke å aktivere abonnementsbetaling i Easy og kan gå rett i gang med å opprette abonnement. For deg som ikke bruker WooCommerce, finner du eller din webutvikler her teknisk dokumentasjon for å lage en egen integrasjon.

Fordelene med abonnementsbetaling

Abonnementsbaserte løsninger blir mer og mer vanlig hos nordmenn. Utover klassiske abonnement som tv- og musikkstrømming og medlemskap på treningssenter, ser vi at det vokser frem nye og kreative abonnement. Noen eksempler er abonnement på matkasser, skjønnhetsprodukter og husholdningsartikler (Kilde: Norsk E-handel 2018).

NO_graph_export3

Abonnementsbetaling har fordeler for både forbrukere og nettbutikker. Online betaling med Easy som kan huske kundenes kort, faktura og leveringsdetaljer er tidsbesparende for forbrukerne, og ikke minst god forretning for nettbutikker som får faste innbetalinger til fast tid. 

Så hvis du ikke allerede tilbyr abonnementsbaserte produkter og tjenester i din nettbutikk er det kanskje på tide å hoppe på bølgen. 

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kanskje du vil lese også

Disse innleggene handler om Easy betalingsløsning: Produktnyhet

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.