Wee.no ønsket å gjøre det enda enklere for kundene å handle, samtidig som de ville tilby flere valgmuligheter ved utsjekk og betaling. Den etablerte nettbutikken oppgraderte derfor til Easy checkout og har allerede økt omsetningen med 30 %.

Selv om Wee.no har lang historie som nettbutikk og lenge har kunnet skilte med gode betalingsløsninger, ønsket de å gjøre det enda enklere for kundene sine å handle hos dem. De var på leting etter et system som både kunne tilby flere betalingsalternativer og rask checkout, og etter å ha sett på ulike muligheter, falt valget på Easy betalingsløsning.

Vi brukte Nets som betalingsleverandør før og var fornøyde med det, samtidig som vi ønsket å gjøre betalingsprosessen enda raskere og enklere.

Vi oppgraderte derfor til deres nye og fremtidsrettede løsning Easy og kunne allerede innen første året se at omsetningen økte med 30 prosent, forteller kundeansvarlig for hjem og fritid i Wee.no, Vivian Wee Flatnes.

Vivian Wee Flatnes

 

Betaling med ett enkelt klikk

Wee.no selger alt fra hus-, hage- og fritidsprodukter til anleggs- og jordbruksvarer og har siden oppstarten for over 20 år siden vært opptatt av å gi kundene gode kjøpsopplevelser.

Dette gjør de blant annet ved å kutte dyre mellomledd og selv hente produktene rett fra fabrikkene, i tillegg til å tilby kort leveringstid, enkel bestilling og nå også en rask og fleksibel betalingsløsning.

 

Disse fordelene får du med Easy:

  • Sømløs betalingsopplevelse: Kundene slipper å fylle ut kontakt- og betalingsopplysninger hver gang de handler hos deg, noe som bidrar til flere gjennomførte kjøp og høyere omsetning.

  • En enklere hverdag: Easy håndterer faktureringen, slik at du slipper å bruke unødvendig tid på administrasjon og betalingspurringer.

  • Du får alltid betalt: Med Easy slipper du risikoen for svindel, siden vi tar ansvar for kredittrisikoen.

  • God kundesupport: Uansett størrelse på bedriften din tilbyr vi god support og hjelp til å justere løsningen etter dine behov.

  • Mulighet for delbetaling: Med fakturabetaling kan kunden betale et fast beløp per måned frem til hele beløpet er nedbetalt, mens du som nettbutikkeier vil få betalt hele kjøpesummen med en gang.

Er du nysgjerrig på å finne ut hvordan Easy kan være med på å øke salget til bedriften din og gjøre det tryggere og enklere for kundene å handle fra deg? Les mer og opprett en gratis testkonto i dag - gå live når du er klar, eller ta kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg! 

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.