Da vi lanserte betalingsløsningen Easy, var den et ganske enkelt produkt. Løsningen gjorde det mulig å motta betalinger med kort, håndtere betalingene og holde oversikt over salget – men ikke så mye mer enn det. Nå har det gått et par år siden lanseringen, og mye har skjedd. Løsningen støtter en hel rekke populære nordiske betalingsmetoder og er konverteringsoptimalisert flere ganger. Det har aldri vært enklere å administrere betalinger. 

Det er ikke bare Easy som har vokst de siste årene – mange av kundene våre har også blitt større. Det er ikke nok å kunne motta betalinger raskt og enkelt i Norge. Vi må ut i verden sammen. Alle som selger på nettet, må selvfølgelig kunne motta betalinger i lokal valuta. Fra før var det mulig å selge til hele verden, og det var valutastøtte for våre nærmeste naboer, Sverige og Danmark. Nå har vi åpnet for lokale betalinger fra 370 millioner potensielle nye kunder. 

Euro er nå tilgjengelig for alle som bruker Easy betalingsløsning. Den internasjonale ekspansjonen kan dermed begynne!

Kundene får som alltid alle fordelene – muligheten til å lagre opplysninger for raske kjøp og betaling direkte fra betalingssiden. 

Du kan velge å la banken ta seg av valutavekslingen for deg eller håndtere den selv. Alle betalinger blir samlet på ett sted i administratorportalen, så du ser umiddelbart hvordan det går i de ulike landene.Slik ser det ut: 

 

Nets Easy checkout administrasjonsportal

 

Vil du ta betalt i Europa? Send oss en e-post så hjelper vi deg. Du kan selvfølgelig kontakte oss hvis du bare vil selge i Norge også. Hvis du allerede bruker Easy, legger vi ganske enkelt til nye valutaer i løsningen din. 

 

Hva skjer videre? 

Flere valutaer står for tur, og vi jobber med å legge til flere populære lokale betalingsmetoder, blant annet de Tyske.

Med en befolkning på 80 millioner er Tyskland et av Europas mest spennende markeder for de som jobber med e-handel.  Her er link til et webinar vi holdt sammen med MakesYouLocal om å starte å selge på nettet i Tyskland.

Send oss en e-post hvis du har spørsmål om hva som er på gang, eller hvis du har ideer om løsninger vi burde utvikle. Det setter vi stor pris på.

Vil du vite mer om hvordan nettbutikken din kan komme i gang med Easy? Ta kontakt, så hjelper vi deg på veien mot en mer oversiktlig og fleksibel betalingsløsning! Vi tilbyr også en gratis testkonto, hvor du kan prøve ut alle fordelene med Easy – helt uforpliktende.

New Call-to-action

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.