Easy tips til deg som bruker Easy checkout

Bruker du Nets Easy checkout i din nettbutikk? På denne bloggen finner du tips og råd fra vårt support team som ønsker å forenkle din hverdag og hjelpe deg å bruke Easy optimal.

Målet er å opplyse, opplære og påpeke små ting som gjør Easy fantastisk og som kan hjelpe deg til å effektivisere de forskjellige Easy-prosessene. Det er nemlig massevis av små endringer som burde bli gjort av både små og store kunder for å forenkle, optimalisere, effektivisere og kanskje til og med selge mer.

 

Visste du at Afterpay har sin helt egen portal? 

Afterpay har en portal hvor kunder kan styre sine fakturaer med få tastetrykk. Det betyr at dine kunder som velger faktura ved betalingspunktet i din online forretning kan de selv kan dele opp, utsette og betale sine fakturaer. Her vil de ha full oversikt og kontroll over sine kjøp, samt se historikk og finne kvitteringer og fakturakopi på betalte og utbetalte ordre.

Afterpay 01

Opplys dine kunder om Afterpay-portalen

Veldig mange av våre merchants (nettbutikkeiere) kontakter Nets support for å hjelpe sine kunder med fakturabetalinger. Basert på vår erfaring er det veldig få av deres kunder som faktisk vet at Afterpay har sin helt egen portal. 

Ved å opplyse deres kunder om dette, kan man spare mye tid som ellers blir brukt på fakturautsettelser og spørsmål relatert til dette. Vårt råd er derfor å opplyse deres kunder om Afterpay sin portal og gjerne dele eller tilgjengeligjøre denne linken: https://www.myafterpay.com/

 

Afterpay

 

Automatiser oppgjørsrapporter og brukertilgang.

 

Easy administrasjonI Easy administrasjonen finner du fanen Firmaet og underfanen Team. Her finnes det mange godbiter som kan forenkle og gjøre hverdagen din lettere!

  • Man kan legge til flere brukere, slik at alle i bedriften som trenger tilgang kan ha sin egen innlogging.

Eksempelvis kan man legge til regnskapsførere slik at de enkelt kan finne det de trenger for å holde regnskapet i orden.

  • I tillegg kan man også skru på automatisk utsendelse av oppgjørsrapporter. Hvis en utbetaling fra oss blir gjort, sendes oppgjørsrapporten automatisk til så mange brukere dere ønsker.


 

Ved hjelp av enkle innstillinger kan du gjøre bedriften din mer automatisert og effektiv.

 

Easy administrasjon - add user

 

Logopakke for Nets Easy

Det å vise hvilke betalingsmetoder en nettbutikk aksepterer i footeren til nettsiden er som regel standard for de fleste nettbutikker.

Kjente betalingsmetoder skaper trygghet og gir ett godt førsteinntrykk. Kunden vet da hva han kan betale med i denne nettbutikken og får ingen overraskelser når han står midt i utsjekken.

Ett eksempel på en slik logopakke er bildet under.

Nets logo pakke

Logopakken kan legges til ved å for eksempel kopiere koden under og legge den til i footeren på nettsiden. Her finnes det mange muligheter å gjøre dette på. Dette er vårt forenklede eksempel som vil se ut som bildet over:

<tr>
<!-- NETS --> <td><img src="https://www.nets.eu/design-guide/PublishingImages/Log o%201.png" width="100"></td>
<!-- VISA --> <td><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/Vi sa_2014_logo_detail.svg" width="50"</td>
<td>&nbsp;</td>
<!-- MASTERCARD --> <td><img src="https://upload.wikimedia.org/wikipedia/common s/2/2a/Mastercard-logo.svg" width="50"</td>
<td>&nbsp;</td>
<!-- VIPPS --> <td><img src="https://www.vipps.no/media/images/vipps_logo_rgb.wid th-200.png" width="100"</td>
<!-- AFTERPAY --> <td><img src="https://cdn.myafterpay.com/logo/AfterPay_logo.svg " width="100"</td>
</tr>
</table>

 

 
New Call-to-action
André Jørgensen

André Jørgensen

Jeg hjelper norske kunder som bruker online betalingsløsning levert av Nets, ved å håndtere alt rundt tekniskt oppsett og integrasjon. Mitt ønske er å formidle effektiv bruk av våre løsninger. Derfor blogger jeg om tips og triks som kan forenkle deres hverdag og bruken av vår fremste løsning - Easy. Skriv til meg om det er spesifikke ting ved Easy checkout du ønsker å lære mer om.

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.