Nets og Nexi fusjonerer - starten på et kontantløst Europa

Fusjonen mellom betalingsleverandørene Nets og Nexi betyr at reisen mot et kontantløst Europa for alvor har begynt.

Allerede i november 2020 kunne vi dele at Nets og det italienske betalingsselskapet Nexi hadde inngått en fusjonsavtale. Siden den gang har det blitt arbeidet med å få alle nødvendige godkjenninger på plass, som vi nå sikter mot, og dermed kan vi offisielt slå oss sammen fra 1. juli 2021.

Nets og Nexi er lokalt forankret i henholdsvis Norden, Italia, Tyskland, og øvrige regioner i Europa. Når vi nå fusjonerer, har vi muligheten til å kombinere våre tjenester og teknologi slik at vi kan fortsette å være i forkant når det gjelder utvikling av konkurransedyktige betalingsløsninger.


Vi forblir lokale

Hvis du er kunde hos Nets skal du ikke bekymre deg for å lære italiensk bare fordi vi fusjonerer med italienske Nexi. Vi er lokalt basert i Norden, og Norge vil fortsette å være et viktig knutepunkt i det sammenslåtte selskapet. Vi er fortsatt de samme menneskene som sitter klare på mail og telefon for å ta imot dine henvendelser.


Vi ser frem til å bygge opp og drive et ledende betalingsselskap i Europa. Vårt fokus vil fortsatt være på utvikling av moderne, konkurransedyktige betalingsløsninger for våre norske og internasjonale kunder, hvilket kommer både eksisterende og fremtidige kunder til gode.

Vår ambisjon er å fremme innovasjon og å akselere overgangen til et kontantfritt Europa ved å gjøre alle betalinger digitale, ettersom det er enklere, raskere og sikrere for alle.
Ardalan Fadai

Ardalan Fadai

Ardalan Fadai jobber som salgsjef i Nets online payments, og har jobbet innen bank og betalingsbransjen siden 2010. Han er brennende opptatt av friksjonsløse betalingsopplevelser og hjelper kunder og partnere med rådgivning i forhold til betalingsflyten som presenteres for forbrukerne.

Følg Ardalan Fadai på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.