Sveriges raskest voksende e-handelsplattform vokser like raskt i Norge

Quickbutik.com er Sveriges raskest voksende e-handelsplattform og har siden oppstart hjulpet over 5000 bedrifter med å sette opp nettbutikk. Da selskapet fikk behov for en ny betalingsløsning, ønsket de seg en som var like fleksibel og intuitiv som dem selv. Valget falt på Nets Easy checkout, og bare tre måneder etter at samarbeidet ble inngått,  var hele 200 gründere satt opp nettbutikk med den enkle betalingsløsningen.

Quickbutik.com ble startet fordi vi ønsket å tilby en e-handelsplattform som var like enkel å bruke uansett om man var eier av en liten eller en stor nettbutikk, forteller Azddin Benberkan, daglig leder i Quickbutik.Azddin Benberkan 260260

Selskapet har vokst kraftig siden oppstarten i 2015 og er i dag en svært populær e-handelsplattform for både små og mellomstore bedrifter.

Vi tilbyr et komplett produkt – det vil si alt fra betaling og rapporter til logistikk og design – slik at nettbutikkeierne heller skal kunne konsentrere seg om arbeidsoppgaver som bidrar til verdiøkning og vekst, forteller Benberkan.


Motiveres av kundenes suksess

Å komme i gang med nettbutikk fra Quickbutik trenger ikke ta mer enn en time – selv for de uten erfaring med e-handel.

Produktet vårt er så enkelt og intuitivt at du skal kunne klikke deg hele veien frem til ferdig butikk, forklarer Benberkan.

Samtidig er løsningen fleksibel, noe som betyr at man helt enkelt kan avansere og utvide nettbutikken med Quickbutik.

Det unike med oss, er at kundene ikke trenger å bytte plattform etter hvert som de vokser. De kan enkelt legge til flere produkter og avansere nettbutikken – og vi gjør vårt ytterste for å bidra til å løfte alle kundene våre til neste nivå. Det er kundenes suksess som motiverer oss til å gjøre en god jobb – hver eneste dag, sier Benberkan.

 

Tilbyr den smarteste betalingsløsningen på markedet

Etter hvert som Quickbutik ble større og kundene flere, oppstod behovet for en ny betalingsløsning – og den skulle helst være like brukervennlig og intuitiv som dem selv.

Easy_Anim_Phone

Vi valgte Nets Easy checkout fordi den er så utrolig enkel å bruke – både for kundene, altså butikkeierne, og for våre kunders kunder, sier Benberkan.

Med betalingsløsningen Easy checkout kan Quickbutik nå tilby en av de smarteste betalingsløsningene på markedet. Fordi den husker fakturaopplysninger, flere betalingskort og leveringsadresser, kan kundene betale med ett enkelt klikk og samtidig velge den betalingsmetoden de selv foretrekker.

For butikkeiere er det veldig enkelt å komme i gang med Easy checkout. Søknaden er ferdig utfylt og sendt i løpet av noen få tastetrykk. Svaret får du innen noen dager, og like etterpå er løsningen aktivert i kassa.

Easy er også perfekt for gründere som ønsker en betalingsløsning som gjør det enkelt å holde kontroll på økonomi og regnskap.

Med denne løsningen får man oversiktlige utbetalingsrapporter til bokføring, noe som gjør det mye enklere å føre regnskap. I tillegg frigjør det mye tid til andre viktige oppgaver, sier Benberkan.
 

Er du nysgjerrig på å finne ut hvordan Easy kan være med på å øke salget og gjøre det tryggere og enklere for dine kunder å handle i nettbutikken din? Opprett en gratis testkonto i dag og gå live når du er klar, eller ta kontakt med oss for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg!

New Call-to-action

André Jørgensen

André Jørgensen

Jeg hjelper norske kunder som bruker online betalingsløsning levert av Nets, ved å håndtere alt rundt tekniskt oppsett og integrasjon. Mitt ønske er å formidle effektiv bruk av våre løsninger. Derfor blogger jeg om tips og triks som kan forenkle deres hverdag og bruken av vår fremste løsning - Easy. Skriv til meg om det er spesifikke ting ved Easy checkout du ønsker å lære mer om.

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.