Nå er det Easy å skreddersy sin egen betalingsløsning

Føles kassen som en naturlig del av nettbutikken din? Med Easy får du en fleksibel løsning som kan tilpasses som du vil, så du kan legge til rette for en enkel kundereise og samtidig ha merkevaren i fokus under betalingen. Du kan til og med velge hvordan betalingsvinduet ditt skal se ut!

Ikke alle har de samme behovene når det gjelder betaling på nett – verken forhandlere eller kunder. Men enten du bruker en ekstern betalingsside eller har betalingsvinduet integrert i nettbutikken, er det like viktig å gi kunden en trygg og enkel kjøpsopplevelse. Derfor har vi gjort Easy til en alt-i-ett-løsning som kan tilpasses nettbutikken din og betalingsformene kundene dine vil ha.

Med Easy kan du enkelt:

  • integrere betalingsvinduet i nettbutikken din
  • videresende kunden til et eksternt betalingsvindu hos oss
  • hente kundeopplysninger fra annen innlogging for å sikre rask betaling
  • tilby de betalingsløsningene kunden vil ha
  • hente opplysninger automatisk når kunden har handlet i en annen butikk som bruker Easy
  • velge stil og farger på betalingsvinduet ditt med «Checkout Styler»

Støtter nettbutikkplattformer og medlemssider

Det vanligste i dag er å ha betalingsvinduet som en integrert del av nettsiden, slik at kunden blir værende i nettbutikken hele tiden. Enkelte nettbutikkplattformer, som Shopify, krever derimot at betalingssiden ligger et annet sted – såkalt «hosted checkout». Med Easy kan du enkelt legge betalingssiden din til nettsidene våre og sørge for at kunden raskt sendes tilbake i nettbutikken med en gang betalingen er gjennomført.

Har nettbutikken din en egen innlogging for kunder eller medlemmer, kan dette raskt knyttes til Easy. Dermed slipper kundene dine å bruke unødvendig tid på å skrive inn opplysninger to ganger når de kommer til kassen, slik at de kan betale med ett klikk. Enklere for kunden – flere konverteringer for deg.

Bestill med ett klikk – med den betalingsmetoden du vil

Uansett hvordan du velger å integrere betalingsvinduet, bestemmer du selv hvilke betalingsløsninger du vil tilby kundene dine. Easy støtter Visa, Mastercard, Vipps og faktura, og gjør det enkelt å veksle mellom B2C og B2B. Og når Easy har lagret kort-, faktura- eller adresseopplysninger én gang, trenger kunden aldri å skrive dem inn igjen på nytt. Det samme gjelder hvis kunden har betalt i en av de andre 1000 nettbutikkene som bruker Easy. På den måten er du aldri mer enn ett klikk unna en ny konvertering.

Design ditt eget betalingsvindu

Hvordan kassen din ser ut har faktisk også noe å si. Sender du kundene dine til et betalingsvindu som ser helt annerledes ut enn nettbutikken de akkurat handlet i, kan det fort føles uoversiktlig. Ikke minst forsvinner oppmerksomheten fra merkevaren din, og kjøpsopplevelsen kan føles oppstykket.

Derfor har vi utviklet Checkout Styler, som gjør at du enkelt kan bestemme utseende på betalingsvinduet ditt – uten å gå via utvikleren. Her kan du justere stil og farger slik at vinduet føles som en helt naturlig del av nettbutikken din. Dermed sikrer du at kunden får en mer helhetlig kjøpsopplevelse som sørger for full oppmerksomhet på merkevaren din, og ikke på oss.

Norsk e-handelsrapport viser at kun 38 prosent av befolkningen har avbrutt et kjøp på nett i 2019, mot 49 prosent året før. Det viser at vi er på riktig vei, og at innsatsen vi legger ned for å forbedre betalingsopplevelsen på nett, faktisk fungerer. 

Easy checkout styler mobile GIF4

 

 

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg med å få flere fornøyde kunder og flere konverteringer, tar vi gjerne en uforpliktende prat! Ta kontakt, så hjelper vi deg på veien mot en mer oversiktlig og fleksibel betalingsløsning. Vi tilbyr også en gratis testkonto, hvor du kan prøve ut alle fordelene med Easy – helt uforpliktende.

Norsk e-handelsrapport 2019

Ardalan Fadai

Ardalan Fadai

Ardalan Fadai jobber med strategic partnerships & development i Nets, og har jobbet innen bank og betalingsbransjen siden 2010. Til daglig bistår han web-leverandører og utviklere, som er partnere av Nets, med rådgivning i forhold til deres kunders betalingsoppsett. Videre jobber han også med videreutvikling av vår betalingsløsning mot våre partnere og hva som kan øke verdien for kundene.

Følg Ardalan Fadai på

Kanskje du vil lese også

Disse innleggene handler om motta betaling

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.