Tilby dine danske kunder betaling med deres favoritt kort - Dankort

I følge norsk e-handelsrapport er kort danskenes foretrukne betalingsmetode. I Danmark finnes det 5,5 millioner Dankort og Visa/Dankort, som er den mest brukte korttypen ved betaling blant forbrukerne. Vi vet at mange nettbutikker ønsker å gi kundene sine muligheten til å betale med Dankort, ettersom denne betalingsmetoden er såpass populær blant danskene. 

 
Nå har vi gleden av å fortelle at du som driver en nettbutikk med dansker som din målgruppe kan legge til Dankort som alternativ betalingsmetode i din Nets Easy checkout. 
 
Med andre ord tilbyr vi nå alle de vanligste betalingsmetodene (Visa, Mastercard, Vipps, PayPal, Faktura, Dankort, MobilePay og Swish) i en samlet løsning for nettbutikker. Det betyr at du bare trenger én Nets-avtale for å kunne bruke alle disse betalingsmetodene i nettbutikken din.
 
 

Hva er fordelene med Dankort som betalingsmetodene i Nets?Dankort checkout_iphone

  • Dankort checkout_iphone-350pxEttersom Dankort er den sterkeste merkevaren for betaling i Danmark, vil du kunne oppnå flere konverteringer
  • Sammenlignet med andre betalingskort har Dankort lavere transaksjonspris 
  • Du får samlet alle betalingsmetodene i én Nets-avtale
  • Avstemming av alle transaksjoner, deriblant transaksjoner med Dankort
  • Bedre oversikt og enklere bokføring med én samlet utbetaling som omfatter Dankort-transaksjoner og andre betalingsmetoder du velger å tilby i din checkout
 
 

Med Nets-avtalen får du også dette:

  • Tilgang til administrasjonsportalen som holder deg oppdatert på ditt salg hvor som helst, når som helst
  • Et fleksibelt betalingsvindu du kan integrere og tilpasse slik du ønsker
  • Ferdige plugins til de mest populære e-handelsplattformene
  • Lokal support 24/7 
 
 

Dette høres strålende ut, men hvordan aktiverer jeg Dankort i nettbutikken min?

For å kunne legge til Dankort som betalingsmetode må du ha dansk organisasjonsnummer. 
 
Hvis du ikke bruker Nets checkout, kan du starte med å opprette en gratis testkonto. Når du er klar, kan du aktivere din konto. Ta kontakt med vår salgsavdeling ecommerce-salg-no@nets.eu som kan hjelpe deg og besvare eventuelle spørsmål du har.
 
 
Bruker du allerede Nets checkout? Send en e-post til ecommerce-salg-no@nets.eu med Merchant ID, navnet på nettbutikken din, og informer om at du ønsker Dankort i din avtale. 
 
Hvis du har spørsmål om Nets-avtalen eller betaling på nett med Dankort, er det bare å kontakte oss.
 
 
New Call-to-action
 
André Jørgensen

André Jørgensen

Jeg hjelper norske kunder som bruker online betalingsløsning levert av Nets, ved å håndtere alt rundt tekniskt oppsett og integrasjon. Mitt ønske er å formidle effektiv bruk av våre løsninger. Derfor blogger jeg om tips og triks som kan forenkle deres hverdag og bruken av vår fremste løsning - Easy. Skriv til meg om det er spesifikke ting ved Easy checkout du ønsker å lære mer om.

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.