Få kundene til å føle seg trygge når de handler i den internasjonale nettbutikken din

Rundt i verden finner vi ulike tradisjoner for betaling. I mange land foretrekker man fortsatt kontant betaling. Andre steder kan folk benytte seg av ulike lokale betalingsmetoder, og disse kundene forventer at de kan bruke de samme metodene når de handler på nettet.

Ifølge Nets'  årlige e-handelsrapport er en av de vanligste årsakene til at folk ikke gjennomfører kjøp på nettet, at de ikke kan bruke betalingsmetoden de foretrekker. 15 prosent av norske forbrukere oppgir også at de unngår å handle i utenlandske nettbutikker fordi de ikke har tilstrekkelig tillit til dem. Det er nærliggende å tro at det samme gjelder for utenlandske kunder som handler på norske nettsteder.  Og selv om antall avbrutte kjøp i norske nettbutikker går ned, er det likevel flere ting som irriterer når vi handler på nettet.

PayPal mobile checkouot

Gjennom avtale med PayPal kan Nets tilby denne betalingsmetoden fullstendig integrert i din checkout. Når du kombinerer dette med kortbetaling gjennom varemerker som Visa, Mastercard and Maestro, kan du tilby rask og enkel betaling ved hjelp av én enkelt integrasjon.

Du kan gjøre flere ting for å bidra til at de internasjonale kundene dine føler seg helt trygge når de betaler i nettbutikken din. I tillegg til å oversette og tilpasse informasjonen i butikken bør du også rette oppmerksomheten mot det siste trinnet i kjøpsprosessen – betalingen.

Å tilby lokale betalingsmetoder er viktig. Hvis du ikke har muligheten til å tilby alle betalingsmetodene som benyttes lokalt i markedene du selger til, er det to internasjonale betalingsmetoder som kan gjøre ting enklere for kundene og for deg: kortbetaling og PayPal. Med denne kombinasjonen har du det beste utgangspunktet når du skal teste ut et nytt marked.

For folk som har handlet i nettbutikken din tidligere, er navn og leveringsopplysninger fylt ut på forhånd. Dermed behøver de bare å velge betalingsmetode, slik at de kan gjennomføre kjøp enda raskere.

PayPal er et globalt varemerke som har over 345 millioner aktive brukere fordelt over 200 markeder i hele verden. Selv om kortbetaling er den mest utbredte betalingsmetoden i Norge, foretrekker 20% av nordmenn å betale med Paypal.   

Eksempler på bruk av PayPal og hva folk foretrekker i Norden og Nord-Europa:

I tillegg til betaling med PayPal kommer Nets snart til å lansere flere nye funksjoner og betalingsmetoder i sine online betalingsløsninger for å legge til rette for salg til utlandet. Nets støtter allerede ulike språk og valutaer. Her finner du mer informasjon.

Ta gjerne kontakt med oss for å få råd om salg til utenlandske kunder eller hvordan du tar i bruk Nets online betalingsløsning.

New Call-to-action

Philip Meldrum Larsen

Philip Meldrum Larsen

Jeg jobber som produktansvalig for Easy betalingsløsning og har hovedansvar for intern opplæring og kommunikasjon ved lansering av nye funksjonaliteter i plattformen. Jeg jobber også tett med utviklingsteamet i Nets når det er behov for nye funksjonaliteter etterspurt av våre kunder og markedet generlt.

Følg Philip Meldrum Larsen på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.